Mijn favorieten

Verkoop

UW WONING VERKOPEN MET DAAN MAKELAARDIJ

De verkoop van uw woning is soms geen gemakkelijke zaak. Zowel zakelijke als emotionele aspecten spelen een rol in het verkoopproces. Zakelijk gezien is het een kwestie van vraag en aanbod. Wat is uw woning waard en wat is een koper bereid ervoor te betalen? Hoe snel is uw woning verkocht en tegen welke prijs? De emotionele kant is iets ingewikkelder. U verkoopt toch een woning waar u een deel van uw leven heeft doorgebracht. De koper heeft deze emotionele binding met de woning niet en waardeert de woning naar eigen maatstaven.

Een woning verkopen is meer dan een bord in de tuin of een biljet op het raam. Het vereist deskundigheid, zodat u zonder problemen het verkooptraject kunt doorlopen tot aan de notaris. Dat DAAN makelaardij voor u het beste resultaat tracht te behalen, spreekt voor zich

DAAN makelaardij is jong, ondernemend en heeft kennis van zaken. Goede communicatie, aandacht voor uw wensen en persoonlijke begeleiding is wat u mag verwachten! Naast deskundigheid is ook een goedgevoel van belang!


GRATIS VERKOOPADVIES

Het begint natuurlijk allemaal met een uitgebreid informerend kennismaking gesprek, waarin u met ons uw wensen en verwachtingen bespreekt. De makelaar neemt tijdens dit bezoek uw woning goed op, brengt hierna een vrijblijvende en kosteloos waarde advies uit en stelt met u een persoonlijk verkoopplan op. Dit geeft u als verkoper een duidelijk en helder beeld over de dienstverlening.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring