Mijn favorieten

Aankoop

Of het nou om de eerste woning gaat of dat u groter wilt gaan wonen…een huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in iemands leven. DAAN makelaardij biedt u persoonlijke aankoopbegeleiding, waarbij de makelaar fungeert als persoonlijke assistent. Samen zoeken we naar de meest ideale woning, afgestemd op uw woonwensen. U wordt vakkundig en deskundig geholpen, zodat u zorgeloos kunt wonen!

Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk, ook in de avonduren en het weekeinde.


WAAROM EEN AANKOOPMAKELAAR?

De aankoop van een huis is vooral een emotionele beslissing. Het hele proces is leuk, eerst het speuren op het internet op sites zoals Funda.nl, lekker anoniem spieken in andermans woning, om na alles te hebben bekeken en vergeleken de afspraak maken met de Verkoop Makelaar, om de woningen van binnen te bewonderen. En die meneer of mevrouw is zo aardig, om de tijd te nemen, om je de woning te laten zien en wat over de woning te vertellen “de ligging is geweldig, riante kamers, tuin op het zuiden”.

Het is heel verstandig om bij deze zoektocht een Aankoop Makelaar in de hand te nemen. Waarom?

Omdat die aardige Verkoop Makelaar voor de VERKOPERS werkt en u natuurlijk attendeert op alles wat mooi en bijzonder is aan de woning.


EEN AANKOOPMAKELAAR WERKT VOOR U!

Door deskundigheid, ervaring en marktkennis bespaart een aankoopmakelaar voor u duizenden euro’s, tijd en problemen. De kosten van een eigen makelaar verdient u terug in:

een lagere koopprijs dan uzelf zou kunnen realiseren;
inzicht in de waarde van de woning;
essentiële informatie over de woning, zoals: verborgen gebreken, erfdienstbaarheden, vereniging van eigenaars, bouwkundige staat (moet er wel of niet bouwkundig worden gekeurd, onder welke voorwaarden en met welke omschrijving), bestemmingsplan e.d.;
het op het juiste moment in de onderhandelingen naar voren brengen van de voorwaarden van de koop, overname roerende zaken, transportdatum etc.;
tijdwinst door deskundige afwikkeling van alle zaken.


DAAN makelaardij biedt u persoonlijke aankoopbegeleiding:


“KOOP AAN MET DAAN!”

De aankoopbegeleiding “Koop AAN met DAAN” is een totaal dienst, waarbij de makelaar fungeert als een persoonlijke assistent. Samen zoeken we naar de meest ideale woning, afgestemd op uw woonwensen.

Als aankoopmakelaar adviseert DAAN u, van A tot Z, bij de aankoop van uw toekomstige droomwoning. Door de deskundigheid, ervaring en marktkennis van DAAN kunt u zich veel tijd, geld en mogelijke problemen besparen en bent u verzekerd van een woning tegen de meest voordelige aankoopprijs.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring